ODBIJEN ZA USLOVNU SLOBODU, ALI MOŽE U RIJALITI: Kristijana Golubovića gledamo u sledećoj Zadruzi?!

Autor: alo.rs

Hronika

22.07.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Kristijanu Goluboviću (48), osuđenom za trgovinu drogom i nelegalno držanje oružja, odbijena je i treća molba za prevremeno puštanje na slobodu, saznaje "Alo!".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan opet odbijen za uslovnu slobodu

Međutim, Golubović ima još fore da podnese novi zahtev i da, ukoliko poželi, uđe u neki od rijaliti programa, "Zadrugu" ili "Parove", koji počinju u septembru.

- Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu nakon održanog ročišta 7. juna donelo je rešenje kojim se odbija molba osuđenog Golubovića kao neosnovana - izjavila je za "Alo!" Bojana Stanković, portparol beogradskog Višeg suda.

Mišljenje uprave požarevačkog zatvora "Zabela" jeste da Golubovićeva resocijalizacija još nije završena i da još nije vreme da se on nađe na slobodi.

Goluboviću su odbijene već dve molbe za uslovni otpust, u decembru i u aprilu prošle godine.

- Međutim, on ima pravo da ponovo podnese zahtev za uslovni otpust. Kazna mu ističe u aprilu 2020. godine, a pošto je izdržao dve trećine robije, može ranije da izađe na slobodu, uz uslov da ne počini neko novo krivično delo - navodi sagovornik.

Golubović je uhapšen 16. januara 2010. ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu zbog sumnje da je trgovao drogom na relaciji Novi Pazar - Beograd. Policija je tada zaplenila 125 grama heroina i "paracetamola". U pritvoru je proveo skoro četiri godine i pravosnažnom presudom bio je osuđen na 14 godina zatvora. Apelacioni sud mu je, međutim, kaznu smanjio na osam godina.

On je tri puta odlagao odlazak na odsluženje kazne, dva puta su mu molbe usvojene zbog rođenja deteta, a treći put zbog ugovora koji je imao za učešće u rijalitiju "Farma". Četvrti put je hteo da odloži robiju, žaleći se na loše zdravstveno stanje, ali je odbijen. Od tada je u zatvoru u Zabeli.

On se tokom suđenja branio da je veliki protivnik droge i da nije trgovao heroinom, već ćevapima.

- Veliki sam protivnik droge. Ja sam urbani Robin Hud. Mnogo sam se promenio. Pomažem deci koja su posrnula da se vrate na pravi put. Ovo je farsa - rekao je Kristijan pred Apelacionim sudom.

Golubović je u šestoj sezoni popularnog rijalitija "Farma" šokirao nekim svojim tvrdnjama, a jedna od njih je da je lidera radikala Vojislava Šešelja držao na nišanu, da je učestvovao u glasanju za ubistvo Aleksandra Kneževića Kneleta, da je ljudima "mrvio kosti"... U policiji je rekao da su to samo "šale za podizanje gledanosti".

Trn u oku mu je bila "kraljica silikona" Tijana Đuričić, koju je fizički napao kada je ušla na imanje u Lisoviću. Tada ju je izbacio iz kreveta, a ona je bila jedna od retkih koji su smeli da mu se suprotstave. Navodno su, nakon svega, zakopali ratne sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading