MISTERIJA KUMA MARJANOVIĆA: Vozio stari kombi, posle ubistva KUPIO AUDI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Zoran Marjanović (40) pušten iz pritvora, danima iz njegove kuće nije izbijao sin njegovog kuma Ivice Ajdarevića, ali pošto je Jelena Marjanović pronađena mrtva i zbog medijske pompe, sam Ivica nije viđen u domu Marjanovića!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Audi parkiran ispred kuće Marjanovića

Poseta

Prema rečima Marjanovićevih komšija, skupoceni audi TT je nekoliko dana od jutra do mraka bio parkiran ispred kuće Marjanovića u Kosovopoljskoj ulici. Automobil pripada Ajdarevićima, ali se Ivica još nije video sa Zoranom, već mu je u posetu došao njegov sin Martin, takođe muzičar.

- Martin za razliku od svog oca nikad nije prekidao kontakt sa Zoranom. S druge strane, Ivica je, pre nego što je pronađeno pevačicino telo, konstantno bio prisutan u medijima i davao izjave novinarima. Onog momenta kada je saopšteno da je Jelena mrtva, on je prestao da ima bilo kakav kontakt s medijima - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Najčudnije u svemu ovome je i to što je Ajdarević nakon Jeleninog ubistva prekinuo svaki kontakt i sa porodicom Marjanović.

- Tih dana kada je Jelena nestala, Ajdarević nije izbijao iz kuće Marjanovića, konstantno je bio sa Zoranom i Vladimirom i sve vreme im pružao podršku. Ipak, nakon što je otkriveno da je Jelena ubijena, on je prestao i da posećuje pevačicinog supruga i porodicu. Više se nije pojavljivao - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivica Ajdarevic
Ivica Ajdarević

Ono što je takođe zanimljivo u ovom slučaju jeste to što Centar za forenzička istraživanja (CFI), koji je unajmila pevačicima porodica Krsmanović kako bi napravili rekonstrukciju zločina u Borči, zahtevao da se između ostalih dokaza ključnih u rešavanju ovog zločina sasluša i Ajdarević.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

- Oni su tada zatražili od Višeg javnog tužilaštva da se u sklopu istrage o Jeleninom ubistvu sasluša i Zoranov kum jer je njegov beli kombi, koji je vozio, navodno viđen u dvorištu kuće u Borči u noći uoči nestanka pevačice - dodaje naš sagovornik.

Saslušanje

Ajdarević je nakon zločina čak nekoliko puta saslušavan u policiji, ali je uvek inspektorima samo pričao o Jeleninom i Zoranovom odnosu.

- Jelenu sam poslednji put video u subotu ujutru, 2. aprila 2016, kada je trebalo da Zorici nosi hranu. Zoran i Jelena su bili skladan par, lepo su se slagali, zajedno su radili. Nerealno je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate - pričao je ranije Ajdarević.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Zašto je prekinuo odnos s kumom mnogima je ostalo nejasno jer je u isto vreme prestao da razgovara i sa novinarima.

HRONOLOGIJA
2. aprila 2016. - nestala Jelena Marjanović 10. februara 2018. - podignuta optužnica protiv supruga pevačice
3. aprila 2016. - pronađeno pevačicino telo 20. mart 2018. - optužnica vraćena na dopunu istrage
15. septembra 2017. - uhapšen njen suprug Zoran Marjanović 27. jun 2018. - podignuta dopunjena optužnica

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading