MUČKI NAPAD U NIŠU: Krivična prijava protiv maloletnika koji su pretukli inspektora

Autor: Republika

Hronika

20.07.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv četvorice maloletnika starosti od 15, 17 i dvojica 16 godina podneta je krivična prijava zbog prebijanja komunalnog inspektora opštine Crveni krst Dragija Stojanovića (60), potvrđeno nam je u policiji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pretučen inspektor, Dragi Stojanović

Oni se terete za krivično delo razbojništva, a do suđenja će se braniti sa slobode.

- Sva četvorica maloletnika su identifikovani i protv njih će biti podneta prijava Višem javnom tužilaštvu u Nišu u redovnom postupku. Oni se sumnjiče da su 16. jula oko 13,40 u parku Tvrđava napali muškarca od 60 godina i pritom mu uzeli 2.000 dinara - saopštila je policija.

Inspektor Dragi Stojanović se oporavlja od šutiranja četvorice kabadahija koji su ga zaskočili u delu Rovčeta u Tvrđavi kod spomenika Topličkim junacima.

Stojanović je tamo bio na radnom zadatku gde je proveravao mogućnost upotrebe električne energije za obeležavanje manifestacije "100 godina od završetka Prvog svetskog rata". Ova četvorica su ga presrela, oborila na zemlju i uzela novac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading