Advokat najavljuje: JELENINE UBICE POLICIJA HAPSI ZA 15 DANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova hapšenja u slučaju ubistva pevačice u Borči! Advokat Nebojša Milosavljević otkriva za Srpski telegraf da očekuje da će do kraja jula slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović (33) konačno biti rasvetljen i da će kroz desetak dana doći do novih senzacionalnih hapšenja zbog zločina u Borči!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Jelena i Zoran Marjanović

Dokazi

Iako je prošle nedelje pevačicin suprug Zoran Marjanović (40), osumnjičeni za njeno ubistvo, pušten iz pritvora da se brani sa slobode, poznati advokat smatra da je policija prikupila dokaze koji bacaju novo svetlo na slučaj koji je potresao srpsku javnost.

- Mislim da nema dokaza da je Zoran ubio suprugu, o čemu svedoči i to što je pušten iz pritvora. Ljudi se ne puštaju zbog nekih banalnih krivičnih dela, a kamoli za teško ubistva, za koje se on tereti. Ipak, očekujem da će za desetak dana doći do senzacionalnih otkrića u ovom slučaju, odnosno hapšenja koja će konačno staviti tačku na ovaj zločin - kaže advokat Milosavljević.

RepublikaFoto: e-stock/R. RISTIĆ
Advokat Nebojša Milosavljević

Advokat: Mislim da je Jelena bila svedok nečega što nije smela da vidi

Prema njegovim dosadašnjim saznanjima, sve ukazuje na to da je više osoba umešano u ubistvo pevačice.

- Sam način na koji je ubijena ukazuje na to da su u zločin umešane najmanje četiri osobe! Što znači da postoje izvršioci, samoizvršioci, pomagači i podstrekači. Jelena je po svojoj konstituciji bila fizički jaka žena i nju ubica definitivno nije mogao tek tako da savlada. Mislim da policija poseduje nova saznanja - kaže advokat.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Advokat navodi i da je ubeđen da Jelena nije likvidirana na mestu na kojem je pronađena.

- Mislim da se ubistvo nije dogodilo na nasipu, već da je Jelena tamo kidnapovana, a potom na nekom drugom mestu likvidirana, pa bačena u kanal gde je pronađeno telo. Sve mi se čini da je Jelena u stvari imala nekakva saznanja, odnosno da je znala ili bila svedok nečega što nije smela - kaže Milosavljević.

Zoran ne zna ništa

Advokat Nebojša Milosavljević kaže da misli da porodica Marjanović nije umešana u ovaj zločin.

- Mislim da ni Zoran ni ostali članovi porodice nemaju veze sa ubistvom. Velika je greška što su odbili da svedoče u istrazi, time su bez razloga stavili sumnju na sebe. Takođe, mislim da je nemoguće da je Zoran za sedam minuta uspeo da ostavi dete i ubije Jelenu - kaže advokat.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović izašao iz zatvora 12. jula

Nova optužnica

Podsetimo, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović pušten je iz pritvora 12. jula, u kojem se nalazio od septembra prošle godine. Protiv Zorana je nova optužnica podignuta krajem juna i njemu zbog teškog ubistva koje mu se stavlja na teret preti 40 godina robije.

Hronologija zločina

* 2. aprila 2016. - Nestala Jelena Marjanović
* 3. aprila 2016. - Pronađeno telo pevačice
* 15. septembra 2017. - Uhapšen suprug Zoran Marjanović
* 10. februar 2018. - Protiv supruga podignuta optužnica
* 20. marta 2018. - Optužnica vraćena na dopunu istrage
* 17. juna 2018. - Podignuta dopunjena optužnica
* 12. jul 2018. - Zoran pušten da se brani sa slobode

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bane

19.07.2018 14:15

Pa zar oni nisu ohaoseni vec i slucaj zavrsen?Za 15 dana samo nisu rekli koje godine.