MUČKI PRETUČEN KOMUNALNI INSPEKTOR U NIŠU: Romi ga tukli do besvesti, jedva izvukao živu glavu

Autor: D.I.

Hronika

18.07.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani iz Niša su iz još nepoznatih razloga mučki pretukli komunalnog inspektora gradske opštine Crveni krst Dragija Stojanovića (60).

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Prebijen komunalni inspektor, Dragi Stojanović 

Inspketor je tog dana oko 13.30 časova ušao u kompleks niške Tvrđave da proveri mogućnost priključka električne energije na lokaciji kod mostića prema izlazu za tehničke fakultete zbog održavanja manifestacija. Primetio je da ga prate četvorica, ali nije obraćao pažnju.

- Nisam se nadao da neko može usred bela dana da me napadne i tako isprebija. Bila su to četiri Roma kojima je za oko zapela moja torba sa službenom dokumentacijom, jer su izgleda verovali da je puna para.

Prišli su mi i najpre I pitali da li sam video neko dete na biciklu koje dugo traže pa ,"koliko je sati",  dok se jedan osorno nije ustremio na mene preteći, kad sam rekao da nemam sat,"kako to razgovaraš s nama. Drugi me je iznenada karate udarcem nogom u glavu nokautirao i oborio na zemlju

Kardiološki sam bolesnik sa dva ugrađena stenta, a i patim od najteže reumatske bolesti  Beherovog oboljenja, a uz to ja u godinama nisam mogao da se suprostavim četvorici mladih i jakih nasilnika već samo da se branim od udaraca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Dok sam se previjao na zemlji štiteći rukama glavu, šutirali su me nogama svuda po telu. Izvrnuli su mi džepove i oteli 2. 000 dinara, a potom pretresli torbu.

Razočarani što nema više para psovali su me i besomučno tukli petnaestak minuta dok sam se skoro onesvestio. Kad su prestali i udaljili se pedesetak metara izvadio sam mobilni da pozovem policiju, ali je jedan od njih to primetio, vratio se, oteo telefon i razbio o zid, usput me udarajući nogom i psujući- ispričao je sve wdo detalja pretučeni inspektor Stojanović, pokazujući modrice.

 Zbog povreda zadobijenih u napadu inspektor je na bolovanju, a slučaj je prijavljen niškoj policiji i Kabinetu ministra policije.

Niška policija nije se oglasila povodom ovog slučaja ali se saznaje da ima indicija da je reč o huliganima koji su prošle godine u Ulici Ivana Milutinovića u Nišu pretukli policajca na dužnosti.

Istraga je u toku.               

                                

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading