TRANDŽA IZ ŽELEZNIKA U PANICI: Traži hormonske terapije u zatvoru, hoće i da se ubije

Autor: Alo, Republika

Hronika

16.07.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transvestit Goran Abdulov (34), zvani Jovinica Transica, iz Železnika, koji se tereti da je sa sedam uboda ubio studenta Marka Radovića (24), u pritvoru moli da ga uz pratnju policije vode na terapije ili da lekare dovede kod njega u pritvor, samo da bi postao žensko!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov, ubio ljubavnika 

Abdulov je već danima u panici, jer je u procesu prelasku iz muškarca u ženu. Duže vreme je bio na hormonskim terapijama, koje su naglo prekinute zbog hapšenja.

Prema rečima izvora, Abdulov u pritvoru preklinje da mu dozvole da bude žena i da mu ne prekidaju terapije.

- Goran je odmah posle hapšenja tražio da ga puste da se brani sa slobode, da dobije nanogicu i da zbog terapija bude u kućnom pritvoru! To je odbijeno i određen mu je pritvor! Od tada je pao u duboku depresiju! Međutim, nije odustao od svog zahteva. U pritvoru preklinje da mu omoguće da ga makar iz pritvora vode na hormonske terapije u pratnji policije, ili da nekako dozvole lekarima da dođu kod njega i daju mu terapiju! Ponavlja: „Molim vas, omogućite mi da postanem žena“! U očajnom je stanju i već je dva puta pokušao samoubistvo, tako što je cepao donji veš i obmotavao ga oko vrata - navodi izvor Alo.

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading