HOROR U SMEDEREVU: Dečak (14) seksualno napao devojčicu (6)!

Autor: Republika

Hronika

13.07.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjeg dečaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, saopštilo je MUP Srbije.

Ilustracija

On je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu.

Sve se navodno, desilo, u blokovima zgrada u naselju Kovačićevo u Smederevu gde su se deca igrala.

Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, devojčica je pobegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Krivična prijava stigla je tužiocu 10. jula, a dečak nije lišen slobode, kako su neki mediji objavili. Ceo slučaj je u fazi pretkrivičnog postupka.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovaj postupak, zbog osetljivosti slučaja, odbijaju da govore o detaljima. „Novostima“ je potvrđeno da je krivična prijava stigla, i da se po njoj postupa.

U daljem postupku uslediće saslušanje osumnjičenog dečaka, kao i oštećene devojčice. Tek nakon toga biće odlučeno o daljim koracima.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.M. (36) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je u junu ove godine i u septembru 2017. godine dve oštećene dodirivao po grudima. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading