UHAPŠENA TRI DIREKTORA: Unosili OPASNE MATERIJE u Srbiju!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su M. D. (1966), Z. T. (1961) i S. B. (1964), odgovorna lica privrednih društava "METAL-CINKARA" d.o.o. iz Inđije, "BEOTOK" d.o.o. iz Pančeva i "MESOPROMET" d.o.o. Pančevo, kao i S. P. (1970), zaposlenog u privredom društvu "BEOTOK", zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Pančevo, sumnja se da su oni 6, 7. i 10. jula ove godine organizovali da se u kanalizacioni šaht, koji je povezan sa gradskom kanalizacionom mrežom, a nalazi se u krugu privrednog društva ''MESOPROMET'', izvrši istakanje opasnog otpada, cinkom bogate hlorovodonične kiseline iz cisterne, vlasništvo ''BEOTOK-a'', a koja je dopremljena iz preduzeća ''METAL-CINKARA''.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading