SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Dva svedoka-saradnika oči u oči o švercu kokaina

Autor: Republika

Hronika

10.07.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radan Adamović, treći svedok-saradnik u postupku protiv optuženih za šverc 5,7 tona kokaina, izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da mu Darko Šarić nikada nije davao naređenja, novac, niti s njim razgovarao o kokainu.

RepublikaFoto: e-stock
Darko Šarić

Adamović je priznao da je bio član grupe u Brazilu, ali je naveo da ga nije Šarić poslao u tu državu.

- Posle saslušanja poslednjeg svedoka-saradnika, sudsko veće je suočilo drugu dvojicu koji su sklopili nagodbu sa tužilaštvom, Nebojšu Joksovića i Draška Vukovića, zbog razlika u iskazima koje su dali. Vuković je Joksovića, gledajući ga u oči, podsetio da su zajedno prodavali kokain u Švedskoj i zarađeni novac delili na ravne časti, ali da je organizator bio Joksović - otkriva izvor beogradskih medija i navodi da je Vuković rekao da su trgovali i ukradenim kolima, koja je on dovozio na Joksovićev plac u Žarkovu, kao i da je Joksović ta kola, sa falsifikovanom dokumentacijom, preprodavao i da im je i taj "biznis cvetao".

 Joksović je posle tih Vukovićevih reči priznao da su trgovali kolima, ali da se "baš i ne seća detalja oko trgovine kokainom", na šta mu je Vuković odgovorio da mora da govori istinu da bi sačuvao status svedoka-saradnika - dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading