JEZIVO ubistvo studenta u Zemunu: Hteo da promeni pol zbog njega, pa ga ISKASAPIO

Autor:

Hronika

10.07.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transvestit Goran Abdulov (34) iskasapio je Marka Radovića (24) nožem u Zemunu jer je planirao da ga ostavi, iako je Abdulov zbog njega hteo da promeni pol!

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Žrtva ljubavi Marko Radović

Krili ljubav

- Abdulov je u nedelju uveče došao kod studenta, kao i svakog prethodnog puta. Ipak, Marko mu je tada rekao da ne može više ovako da živi i da želi da raskinu vezu. Rekao je da hoće da započne novi život i da pronađe normalnu devojku sa kojom neće morati da krije ljubav, i da će najbolje biti da se raziđu u miru - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Stan u kome je živeo student i u kome je izboden

To je jako pogodilo Abdulova, nakon čega je nastala bučna rasprava.

- Transvestit je planuo kada je čuo da mladić želi da prekine vezu sa njim! Krenuo je da viče na njega, rekao mu je da zbog njega i želi da promeni pol i postane žensko i da ne može da poveruje da Radović nakon svega toga želi da ga ostavi! Nastala je žustra svađa između ljubavnika, koja se ubrzo pretvorila u tuču! U jednom trenutku Abdulov je u besu zgrabio nož i njime nasrnuo i izbo mladića - priča naš sagovornik i dodaje da je osumnjičeni nakon zločina pobegao, ali je narednog dana uhapšen.

 Abdulov duže vreme išao na hormonske terapije i kod psihologa i čekao operaciju

Radović je teško povređen uspeo nekako da izađe iz stana u nameri da pronađe pomoć, ali se nekoliko metara dalje srušio na zemlju i iskrvario na smrt.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Mladić je na ulici izgubio mnogo krvi i preminuo na mestu

Komšije osumnjičenog za ubistvo ovog mladića su u šoku i ne mogu da poveruju da je Abdulov bio u stanju da to uradi.

- Svi znaju da je bio transvestit. On to nije krio, a to nikome u komšiluku nije ni smetalo! Bio je fin, nikad nikakve probleme nije pravio. Dešavalo se da mu ponekad ljudi dobacuju na ulici zbog njegovog specifičnog izgleda, ali se on nije obazirao, gledao je svoja posla - kaže komšija osumnjičenog.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

Živeo sa majkom

Kako navodi, Goran je u stanu živeo samo sa majkom, koja ga je podržavala u svemu.

- Znam da je Goran već duže vreme išao kod psihologa i na hormonske terapije koje su mu potrebne zbog promene pola. Bukvalno mu je samo ostala operacija pola i to bi bilo to. Čekao je to i radovao se što će napokon biti ono što jeste - kaže komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading