Ovo je nedužni mladić kojeg je Šiptar KRVNIČKI IZBO NOŽEM samo zato što je SRBIN!

Autor: Republika, novosti.rs

Hronika

05.07.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Dejanović (23) iz Prilužja, kojeg je Albanac jutros izbo nožem, trenutno je u stabilnom stanju.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Dejanović
Nikola Dejanović

- Pacijent Nikola Dejanović dovezen je sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i levog slabinskog predela. Trenutno se nalazi u jedinici Intenzivne nege na 24 - časovnom monitoringu svih vitalnih finkcija. Njegovo trenutno zdrvastveno stanje je stabilno, ali su nanete povrede teške i mogu u daljem toku vitalno ugroziti život pacijenta - rekao je zamenik direktora KBC - a u Kosovskoj Mitrovici doktor Zlatan Elek.

U hodniku Mitrovačke bolnice, ispred Intenzivne nege, roditelji povređenog mladića sa neizvešnošću očekuju vesti o stanju svog sina. Majka Biljana sa suzom u oku pita, više za sebe nego za druge, šta i kako dalje.

- Izašao je sa drugovima do jedinog kafića koji imaju, a po povratku kući napadnut je bez ikakvog razloga. Šta da očekujem da nam se još desi, gde da pustimo svoju decu - plačnim glasom govori Biljana, majka troje dece.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Dejanović

Sa porodicom povređenom mladića bio je i predsednik Privremenog organa opštine Vučitrn Aleksandar Mišić.

- Ovaj pokušaj ubistva koji se desio je atak na najveću srpsku enklavu Prilužje, a sve sa ciljem da se Srbi zaplaše i isele iz svojih domova. Svakako da ovakvi napadi unose nemir među ljudima, ali siguran sam da nas neće pokolebati u nameri da ostanemo na svojim ognjištima - rekao je Mišić i pozvao "državu Srbiju da nam im u tome pomogne".

Mišić je zatražio od vlasti u Prištini i nadležnih organa da osude ovaj napad, pronađu i kazne počinioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading