SLEDIĆETE SE: EVO ŠTA JE 7 KLJUČNIH SVEDOKA U SLUČAJU MARJANOVIĆ OTKRILO!

Autor: Republika

Hronika

03.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranu Marjanoviću produžen je pritvor, protiv njega je podignuta nova, dopunjena optužnica i za sada ipak ostaje iza rešetaka. Slučaj brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović svakog dana se dodatno komplikuje i javnost je svako malo uznemirena inoformacijom da bi njen suprug, koji je osumnjičen za ubistvo, mogao da izađe na slobodu. U toku istrage je čak 17 svedoka ispitano u okviru istrage protiv Marjanovića i njihovi iskazi su ključni u ovom procesu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Od članova porodice Marjanović, preko kumova, porodičnih prijatelja, do ljudi iz Crvenke koji su se našli na nasipu u vreme navodne potrage za pevačicom - svi oni su svedočili o ovom misterioznom slučaju koji više od dve godine intrigira javnost. Međutim, samo njih nekoliko ispričalo je detalje koji će pomoći u daljoj istrazi.

Ključna svedočenja

Teodora Krsmanović, pevačicina sestra

Teodora Krsmanović je na saslušanju ispričala kakav je odnos njena sestra imala sa suprugom, ističući da je pevačica "non-stop bila sa Zoranom i nikada se nisu odvajali.

Kako je rekla, čak i kada je bila van kuće, Jelena je bila na vezi sa suprugom, a pritom joj je čitao sve poruke - i na telefonu i na Fejsbuku, piše Blic.rs.

Ona je među prvima otkrila da Jelenin i Zoranov odnos ipak nije bio tako idiličan kako je porodica Marjanović nakon ubistva to isticala.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marjanović

Kuma Zoranove majke

Kuma i verni prijatelj porodice Marjanović, Vera Vukomanović, ispričala je da je ona poslednja osoba koja je čula Jelenu živu navodeći da se sa pevačicom čula u 16.42, svega pet minuta pre nego što će prema obdukcionom nalazu Jelena biti monstruozno ubijena.

Prema tvrdnjama Zorana Marjanovića, on je već uveliko u to vreme tragao za svojom suprugom.

Jelenina drugarica i frizerka

Dobra prijateljica ubijene pevačice ispričala je tužilaštvu da je odnos Zorana i Jelene bio komplikovan, kao i da je Zoran vređao Jelenu i govorio joj "vidi na šta ličiš", "kako se to oblačiš", "debela si i ružna".

Ćerkina vaspitačica

Vaspitačica je kazala kako je došla da čuva malu Janu u danu kada je pevačica nestala.

Ona je ispričala da je mala Jana često nakon majčine smrti crtala travu i govorila: "To je trava gde je nestala moja mama".

Prodavačica iz Borče

Ispričala kako su pre ubistva Marjanovići kupili nekoliko pari maskirnih pantalona u radnji u kojoj radi.

Doktorka iz Borče

Ispričala da joj je pevačica poslala poruku svega nekoliko minuta pre smrti u kojoj joj traži recept za svoju majku koja je bila bolesna u to vreme. Svega minut, dva nakon što je zastala da pošalje ovu poruku, Jelena je brutalno ubijena na nasipu u Crvenki.

Foto: Privatna arhiva
Jana i Jelena Marjanović

Jana Marjanović

Mala Jana, poslednji put je svedočila pre nekoliko dana. Devojčica je dve godine nakon smrti majke ispričala da je Zoran sve vreme bio sa njom na nasipu "kada joj je mama nestala u travi."

Ona je rekla da ju je tata držao za ruku i da se nisu odvajali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading