(VIDEO) CRNI ĆOŠAK U NOVOM SADU: JEZIVE SAOBRAĆAJKE u ovom delu grada dešavaju se svake nedelje

Autor:

Hronika

29.06.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak u Novom Sadu preplavio je internet. Reč je o raskrsnici u naselju Telep koju mnogi meštani smatraju opasnom po život, a nema nedelje da se jedna saobraćajka tu ne dogodi.

Foto: Ilustracija

Naime, kako se vidi na snimku, do udesa dva automobila je došlo na raskrsnici Šarplaninske i ulice Petefi Šandora kada je na "rendž rovera" koji se kretao ulicom Petefi Šandora sa bočne strane naleteo automobil koji ga je zamalo okrenuo na krov, nakon čega se terenac bez kontrole zakucao u parkirana vozila.

Kako saznaju  beogradski mediji, u udesu niko nije teže povređen.

Meštani koji žive u blizini pomenute raskrsnice kažu da su nesreće na njoj česte. Kako dodaju do udesa dolazi gotovo svake nedelje, ali ne samo na toj, već na više raskrnica u Ulici Petefi Šandora, koja je paralelna sa Bulevarom patrijarha Pavla, dok bočne ulice mnogi koriste da bi došli do bulevara ne pazeći na brzinu i prvestvo prolaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading