MUČILA MAJKU DO SMRTI: Unakažena žena pronađena u stanu u Beogradu

Autor: T. M.

Hronika

28.06.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbislava Petrović (66), zaposlena u domu zdravlja, umrla je juče u bolnici nakon što ju je policija zatekla s povredama u stanu u Ulici Albanske spomenice u Beogradu. Petrovićeva je zadobila opekotine i ogrebotine, a pretpostavlja se da ju je ćerka mučila i zlostavljala.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ispred stana nastradale žene

- Hitna pomoć ju je prevezla na VMA, gde je ubrzo preminula. U stanu je zatečena njena ćerka Zorana S. (34), koja je zbrinuta u bolnici "Dr Laza Lazarević". Pretpostavlja se da je ona i pozvala policiju. Reč je o teškom psihičkom bolesniku, a Zorana S. je često i zlostavljala majku - kaže naš izvor iz istrage.

Upravnik zgrade Stevo Vuksan kaže da Petrovićevu dugo poznaje i da je često imala problema s ćerkom.

- Na svaka dva, tri meseca Zorana je išla na lečenje i kad se vrati bude u redu neko vreme, pa opet počne da pravi incidente. Ne znam šta se dešavalo iza njihovih vrata, znam da je trebalo ponovo da ide u bolnicu, ali da Srbislava nije htela da potpiše papire. Jadna žena, mislila je da će njenom detetu pomoći lekovi - kaže Vuksan. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading