OTAC IM JE ZVERSKI UBIO MAJKU, A GRAĐNI KOSJERIĆA SAD ŽELE DA IM POMOGNU

Autor: Republika

Hronika

26.06.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Kosjerića organizovaće sakupljanje humanitarne pomoći za troje dece svirepog ubice Ivana Radovanovića (37) koji je 9. maja zverski nožem ubio nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (37), saznaje Republika.rs.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubica i žrtva

Inače, Ivan i Jelena imaju jedno dete, dok je nesrećna žena imala dvoje dece iz prethodnog braka, a svo troje je nakon krvavog pira, smešteno kod Radovanovićeve sestre.

Kako ističe naš izvor upoznat da inicijativom, građani Kosjerića zgroženi su i šokirani ovim svirepim zločinom i učiniće sve da pomognu deci.

- Deca nisu ništa kriva. Možetemo misliti kako je njima posle svega što su preživela. Nema nam druge, moramo da se organizujemo i pomognemo im na svaki mogući način, ko kako može. Svaka pomoć je dobrodošla - ističe naš sagovornik.

Podsetimo, Radovanović je prilkom hapšenja u policiji, rekao je da se samo delimično seća tog događaja. 

Rekao je da je tog dana bio na slavi kod jednog prijatelja, gde je pio rakiju i pivo. Onda je pozvao Jelenu i tražio da je vidi, a ona je odbila. Zatim je razvalio ulazna vrata i otišao do sobe gde je spavala Jelena i tu je došlo do svađe, a onda mu je pao mrak na oči i da se ničega ne seća.

Inače, monstrumu se na teret stavlja krivično delo ubistvo na svirep i podmukao način, za koje je predviđena kazna zatvora od 40 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading