EVO ŠTA IMA DA KAŽE DRUGARICA PREDOZIRANE TINEJDŽERKE: Pre nego što je zvao hitnu, diler je OVO zakopao u šumi!

Autor:

Hronika

26.06.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna M. M. (17) iz Kragujevca, koja je preminula od predoziranja drogom u stanu u naselju Šumarice, najverovatnije je popila pet ili šest tableta ekstazija, tvrdi izvor beogradskih medija blizak istrazi. Mladić koji je bio s njom najpre je u šumi zakopao narkotike, pa pozvao lekare.

RepublikaFoto: facebook.com/Marija S
Jezivi detalji iz Kragujevca

Devojka je u petak bila sama u stanu s drugom svog rođenog brata.

- Obdukcija je urađena u KC Kragujevac, a uzorci su poslati u Niš na toksikološku analizu, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti - dodao je izvor.

Policija je uhapsila mladića u čijem je stanu M. M. preminula, a Osnovni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

RepublikaFoto: facebook.com/Marija S

- Sumnja se da je on i ranije trgovao drogom. Mladić je u obližnjoj šumi kobnog dana zakopao veću količinu spida, marihuane i ekstazija, pa tek onda pozvao Hitnu pomoć, koja je pronašla M. M. Inače, policija je pretresom terena oko kuće u naselju Šumarice pronašla narkotike - rekao je sagovornik beogradskih medija.

Prema rečima jedne drugarice tinejdžerke, ona je prethodne noći bila u društvu prijatelja na Arsenal festu, ali nije poznato da li je možda tu konzumirala narkotike.

- Ona je došla kod mladića (21) i popila tablete, nakon čega joj je momentalno pozlilo. Drug njenog brata pozvao je Hitnu pomoć, međutim, bilo je kasno i lekari su mogli samo da konstatuju smrt - rekla je jedna drugarica M. M., učenice treće godine Politehničke škole u Kragujevcu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading