SAUČESNIK NAORUŽAO ZLOČINCA IGORA SRBINA: Najtraženiji srpski begunac imao pomagače

Autor: Republika

Hronika

25.06.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Vaclavić, najpoznatiji srpski begunac, imao je najmanje dva saučesnika u četiri ubistva za koje se tereti u Italiji i Španiji. Italijanski tužioci došli su do novih detalja u istrazi protiv Vaclavića, kojeg još zovu i Igor Srbin, a sve to na osnovu dnevnika koji je pronađen među njegovim ličnim stvarima.

RepublikaFoto: twitter.com/Alfonso_Egea
Igor Vaclavić

- Beleške ukazuju na to da je Vaclavić imao jednog pomagača u Španiji i jednog u Italiji. Upravo oni su mu pomogli u zločinima i da se čak osam meseci uspešno krije od policije - pišu mediji.

Igor Vaclavić, koji se tereti za četiri ubistva, u dnevniku otkrio da je imao dva pomagača

Srbin je već potvrdio da je u Italiji imao pomagača i policija za njim traga, dok za Španiju ne želi da otkrije njegov identitet.

Za Vaclavićem je italijanska policija tragala od aprila 2017. zbog ubistva vlasnika bara u Bolonji i šumskog čuvara. On je pobegao u Španiju, gde je ubio dva pripadnika Civilne garde i jednog meštanina.

- Prilikom hapšenja u Španiji, Vaclavić je kod sebe imao pištolj koji mu je, kako se pretpostavlja, dao saučesnik - navode mediji.

Srbija je ranije za Vaclavićem raspisala poternicu zbog silovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading