DETALJI STRAVIČNOG ČEDOMORSTVA KOD LESKOVCA: Majka bacila dete u koprive, pa tvrdila da se nije ni porodila

Autor: Informer, Republika

Hronika

23.06.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Marina Stojiljković (32) iz leskovačkog sela Oruglica bacila je u četvrtak svoju tek rođenu devojčicu u koprive pored puta u zaseoku Ključ u lebanskoj opštini!

RepublikaFoto: pixabay.com

Bebu su posle nekoliko sati pronašli prolaznici krvavu u teškom stanju, pa je novorođenče prebačeno u Opštu bolnicu u Leskovcu. Lekari koji su se borili 24 sata za njen život nisu uspeli da je spasu. Beba je, nažalost, preminula u petak ujutru u ovoj bolnici.

Da stvar bude crnja, majka Marina uporno tvrdi da se nije ni porodila i da dete nije njeno, iako su lekari utvrdili da se porodila baš u danu kada je i pronađena beba.

Istraga u toku

Iz leskovačke policije kažu za Informer da sumnjaju da je upravo Marina majka deteta i da je istraga u toku, a da je sa slučajem upoznat i Centar za socijalni rad. Kako saznaje Informer, nakon što su bebu pronašli meštani i pozvali policiju, krenula je i potraga za majkom tek rođene devojčice. Vrlo brzo se ispostavilo da je najverovatnije to Marina Stojiljković iz Oruglice, koju je potom policija sprovela na ginekološki pregled u Opštu bolnicu u Leskovcu.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević kaže za Informer da nema dileme da se Marina porodila baš u četvrtak.

Prema našim saznanjima, Marina se izgleda i porodila na mestu gde je bacila svoju bebu, pošto je pored pronađena bebina pupčana vrpca.

Ovaj strašan slučaj komplikuje i to što sama Marina negira da se uopšte porađala.

Imam dvoje dece

- U Oruglici živim sa mužem, svekrom, deverom i snajom. Imam dvoje dece, sina koji je sedmi i ćerku koja je peti razred - kaže za Informer Marina, sedeći na bolničkom krevetu, a o novorođenčetu ni reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading