PONOVO NAĐENA DROGA U STANU DARKA KOSTIĆA?!

Autor:

Hronika

23.06.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika, pronađeni su papiri u stanu modnog kreatora Darka Kostića, na kojima su tragovi supstance za koju se sumnja da je vrsta droge.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Modni kreator koji je hteo da siluje maloletnog dečaka

Pretresom stana modnog kreatora Darka Kostića pronađeni su papiri na kojima, kako se sumnja, ima tragova narkotika, saopštava nam izvor iz istrage.

Kako saznaje Republika, oduzeti papiri su poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li na njima zaista ima tragova droge.

Kostić će u nedelju biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Podsećamo, Kostić se sumnjiči da je obljubio maloletnog učesnika emisije "Neki novi klinci". Darko Kostić, kako su prenosili mediji, priveden je i krajem juna prošle godine nakon što je u njegovom stanu navodno pronađen kokain i takozvana droga za silovanje. Ceo slučaj otkriven je kad je kreatoru pozlilo, pa je utvrđeno da je bio pod dejstvom opijata. Kostić je, međutim, demantovao ove navode i tvrdio da nije privođen na informativni razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading