PEDOFIL UHAPŠEN U JAGODINI: Tražio od devojčice da mu šalje fotografije bez odeće

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

22.06.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas, da je uhapšen L.Ð (20) iz Jagodine, koji je od jedanestogodišnje devojčice zahtevao da se fotografiše bez odeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila.

Foto: Ilustracija

- On se sumnjiči da je pokušao da navede devojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontak, ali do tog susreta nije došlo - stoji u saopštenju.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu.


L.Ð je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iskorišćavanja računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polnih sloboda prema maloletnom licu i neovlašćen pristup tuđem računaru, računarskoj mreži i tuđoj bazi podataka", navodi se u saopštenju.

On je u "maju neovlašćeno pristupio računaru jedanestogodišnjeg dečaka. Potom je, kako se sumnja, sa fejsbuk profila tog dečaka ostvario komunikaciji sa jedanestogodišnjom devojčicom od koje je zahtevao da se fotografiše bez odeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila.

Sumnjiči se i da je pokušao da navede devojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontakt, ali do tog susreta nije došlo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading