Telefon modnog kreatora poslat na veštačenje: POLICAJCI ČEŠLJAJU KOSTIĆEV MOBILNI

Autor:

Hronika

21.06.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mobilni telefon modnog kreatora Darka Kostića (38), koji se našao u žiži javnosti nakon što ga je maloletni L. J. (15), učesnik muzičkog šoua "Neki novi klinci", prijavio zbog seksualnog uznemiravanja, upućen je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je dizajner bio u kontaktu s dečakom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mobilni telefon na veštačenju

Optužio radnika

Kako Srpski telegraf saznaje, dizajner je početkom juna prijavio krađu telefona koji je ubrzo pronađen, ali mu nije vraćen i zadržan je zbog postupka koji se protiv njega vodi.

- Kostić je 9. juna prijavio da mu je čovek zadužen za održavanje zgrade ukrao mobilni sa punjačem i lanac versaće sa medaljonom. On se s radnikom koji je tog dana bio na zameni našao ispred zgrade, a potom su otišli do kreatorovog stana da uzmu opremu za čišćenje. U jednom trenutku Kostića je pozvao portir da pomeri auto, a kad se vratio, nije zatekao ni radnika, a ni mobilni - priča naš izvor iz istrage.

Dizajner u policiji rekao da ga je pokrao radnik koji je odneo i lanac versaće s medaljonom

Prema njegovim rečima, telefon je pronađen ubrzo nakon što je mlada nada "Granda" prijavila da ga je Kostić uznemiravao i pretukao u stanu na Novom Beogradu.

- Proveravaju se listinzi odlaznih i dolaznih poziva sa Kostićevog telefona kako bi se utvrdilo da li se čuo i dopisivao sa maloletnikom - dodaje naš sagovornik.

Kako dodaje, nakon što budu utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem, biće doneta odluka o tome da li će protiv Kostića eventualno biti podneta krivična prijava i za koje delo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Protivrečne izjave

Podsetimo, maloletni L. J. prijavio je da je otišao kod dizajnera da bi se fotografisao za jedan modni časopis, nakon čega mu je Kostić tražio da skine pantalone kako bi zaradio više novca. Dečak je to odbio, da bi potom dobio još nepristojniju ponudu - da se skine i legne pored njega na krevet da se malo maze. Kostić je tad, kako je maloletnik otkrio, nasrnuo na L. J., udarao ga po glavi, vukao za majicu i izbacio iz stana. Kostić je negirao optužbe i rekao da je dečak sve izmislio kako bi postao poznat.

Ko je Darko Kostić

rođen 1980. godine u Beogradu
završio tekstilnu školu i dizajn na Višoj tekstilnoj
sarađuje s velikim brojem estradnih umetnika
bio stalni učesnik Belgrade Fashion Weeka
nagrađivan za kreacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading