Nesvakidašnja tuča ispred garaže u Beogradu: VOZAČU ODGRIZAO UVO ZBOG PARKING-MESTA!

Autor:

Hronika

20.06.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja tuča u centru prestonice! Milan M. (42) ostao je bez uveta kad se posle svađe zbog parking-mesta sukobio i obračunao sa Milošem V. (47). Drama se odigrala u ponedeljak oko 14 sati u javnoj garaži u Ulici kraljice Natalije u Beogradu, a povređeni je zbrinut u bolnici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto napada: Garaža u centru Beograda

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, sve je počelo kad je jedan od vozača pokušao na kvarno da uđe u garažu pre drugog muškarca koji je stajao u redu.

Uvrede i psovke

- Miloš V. i Milan M. pokušali su da uđu na parking. Jedan je najnormalnije čekao da se podigne rampa, dok je drugi pokušao da se ubaci iz suprotnog smera ne obazirući se na to što upada preko reda - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kako dodaje, tad je došlo do žučne svađe između dvojice vozača.

- Vikali su i psovali jedan drugog. U naletu besa istrčali su iz automobila, a posle razmenjenih uvreda došlo je i do fizičkog obračuna. Miloš M. i Milan M. su se potukli iako realno i nije bilo nikakvog razloga za obračun - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Miloš V. posle obračuna priveden na saslušanje u policiju, a Milan M. zbrinut u Urgentnom centru

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku pomahnitali Miloš V. je čak i ugrizao drugog vozača.

- Udarali su se rukama po celom telu, a nasilnik je verovatno u trenutku očaja ujeo Milana M. za uvo i odgrizao mu deo ušne školjke. Kad je počeo da jauče i zapomaže od bolova, prestali su da se biju - priča naš sagovornik.

Prevezen u bolnicu

Kako dodaje, na lice mesta ubrzo su stigle policija i ekipa Hitne pomoći.

- Povređeni vozač prevezen je u Urgentni centar, dok je Miloš V. priveden na saslušanje u policiju - dodaje naš izvor iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, istraga o ovom slučaju i dalje je u toku, nakon čega će biti doneta odluka o tome da li će protiv Miloša V. i Milana M. biti podneta prijava i za koje delo.

Biju se zbog parkinga

APRIL 2018.  Četiri muškarca potukla su se zbog parking-mesta ispred zgrade u Borči. Jedan akter tuče zadobio povrede glave
SEPTEMBAR 2015.  Dragiša P. premlatio je Ljubomira P. na Zvezdari jer mu je zabranio da se parkira preko puta njegovog imanja
MAJ 2015.   Novopazarska policija uhapsila je dve osobe, a protiv četiri je podnela prijave zbog obračuna zbog parkinga
AVGUST 2013.  Dve babe posvađale se zbog parking-mesta u Beogradu, pa se zamalo nisu potukle. Obračun sprečili prolaznici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading