IMA NADE! MALA JANA JE SPOSOBNA DA SVEDOČI O UBISTVU MAJKE

Autor: Novosti

Hronika

17.06.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojne pevačice Jelene Marjanović mogla bi da bude saslušana o tome šta se dešavalo 2. aprila 2016. kada je njena majka nestala na nasipu Crvenka u Borči, ali će konačnu reč dati Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je i zatražilo veštačenje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena Marjanović sa ćerkom

- Sedmogodišnja Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene, procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, nezvanično saznaju "Novosti".

U ovom trenutku nalaz sudskih veštaka, psihologa Ane Naiman i neuropsihijatra iz zatvorske bolnice pri CZ u Beogradu, još nije dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Čeka se njihovo mišljenje u pisanoj formi, kako bi se nadležni tužilac odlučio na sledeći korak.

Sudski veštaci su procenjivali da li devojčica može da bude saslušana u tužilaštvu, jer je bila sa ocem Zoranom, koji je osumnjičen za zločin, u trenutku nestanka i ubistva majke. U tom trenutku dete je imalo samo pet godina.

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo, ali je Viši sud vratio na dopunu. Naloženo je ispitivanje male Jane, ali i izvođenje još nekih dokaznih radnji

Saslušanje sada sedmogodišnje devojčice zahtevali su branioci njenog oca, advokati Stefan Jokić, Aleksandar Zarić, Nikola Dumnić i Veljko Delibašić.

U ovom trenutku glavni dokaz tužilaštva su tragovi blata na Marjanovićevim pantalonama za koje se tvrdi da je sličnog sastava kao iz kose mrtve pevačice. Sa druge strane, prema nalazima drugih stručnjaka, gotovo je nemoguće da na Zoranovim pantalonama bude samo blato, ako je počinio zločin, a da nema i Jelenine krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading