BRAVO ZA TUŽILAŠTVO! Vozač sa Divčibara u pritvoru

Autor:

Hronika

17.06.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tužilaštvo podnelo žalbu protiv skandalozne odluke Osnovnog suda u Valjevu da se Vladimir Vukašinović (43) pusti na slobodu, iako se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, on će biti vraćen u pritvor.

RepublikaFoto: www.facebook.com/printscreen
Vladimir Vukašinović će ponovo na sud

Ubrzo nakon što je vozač tojote izašao na slobodu, reagovao je republički javni tužilac Zagorka Dolovac, koja je ostala zatečena kad je čula da je Vukašinović pušten iz pritvora.

- Po nalogu Dolovčeve slučaj Vladimira Vukašinovića prebačen je iz Osnovnog u Više tužilaštvo u Valjevu. Bahati vozač tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Odmah posle urgencije Zagorke Dolovac i promene iz Osnovnog u Više tužilaštvo usvojena je žalba tužilaštva i vozač se ponovo našao u pritvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zagorka Dolovac je urgirala da se vozač vrati u pritvor

Podsetimo, tragedija se dogodila 12. juna kad je Vukašinović naleteo na decu koja su tog dana trebala da se vrate kućama s rekreativne nastave. Mali Aleksa podlegao je povredama na licu mesta, dok je povređeno još 12 mališana.

Vozač tojote se na saslušanju pravdao da je izazvao nesreću jer su mu otkazale kočnice. Međutim, na vanrednom tehničkom pregledu utvrđeno je da je automobil bio ispravan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading