(FOTO) STRAVIČNI DETALJI UŽASA SA ADE: Devojčicu (14) zaključao u svoj kafić, obrijao je, A ONDA JE POČEO PAKAO!

Autor: Republika

Hronika

15.06.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moju četrnaestogodišnju rođaku je uz pretnju elektrošokerom najpre skinuo, potom joj obrijao genitalije i dva puta silovao, a sve to je i snimao - priča rođak zlostavljane devojčice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

- Slavoljub S. (57) iz Beograda je u potkrovlju svog restorana na Adi Ciganliji elektrošokerom pekao moju rođaku (14), pa je dva puta silovao! Prethodno joj je obrijao genitalije, preteći joj da će je skroz unakaziti ako mu se bude opirala, a onda je celu torturu snimio! Kad su mi u policiji, posle njegovog hapšenja, pokazali te slike, pozlilo mi je od šoka - otkriva Beograđanin (40), koji je insistirao da mu se ne otkriva identitet.

S. S. je, inače, uhapšen u nedelju zbog sumnje da je zapošljavao naivne maloletne devojčice, nudio im nargile i alkohol, obećavao poklone, a onda imao seks s njima i sve to snimao. Potom je tim snimcima ucenjivao te devojčice da moraju da imaju seks i s njegovim drugovima za novac!

 

A post shared by Slavoljub Stankovic (@slavoljub.s) on Jun 9, 2017 at 10:38am PDT

Međutim, da sve bude još užasnije, istragom je utvrđeno da je on dve 14-godišnje devojčice, koje su ga odbile, silovao, preteći im elektrošokerom! Jednu od njih je zlostavljao u nedelju, i to samo nekoliko sati pre nego što je uhapšen!

Rođak te devojčice otkrio je sve o tom danu i o torturi koju je pretrpela nesrećna tinejdžerka.

- Moja rođaka je tog dana otišla u taj lokal na Adi sa tri drugarice. Dve devojčice su imale rolere, pa su se dogovarale kako da nabave još dva para kako bi se zajedno vozile oko jezera - priča on.

Ovaj razgovor je, kaže, čuo S. S., koji se "velikodušno" ponudio da im pozajmi dva para rolera, koje, "baš slučajno", ima u potkrovlju kafića.

- Pošto je jedna od tih devojčica njega površno poznavala preko svog teče, moja rođaka je pristala da sa drugaricom ode u potkrovlje. Popeli su se gore, a drugarica je prva dobila rolere, navukla ih i izašla napolje, dok je S. S. rekao mojoj rođaki da malo pričeka jer su, navodno, njeni roleri prljavi. Kada ih je moja rođaka napokon navukla i krenula da izađe, preprečio joj je put i zaključao vrata - objašnjava sagovornik za Informer.

 

A post shared by Slavoljub Stankovic (@slavoljub.s) on Jun 9, 2017 at 10:35am PDT

Devojčica se uplašila, a S. S. joj je naredio da se skine!

- Moja rođaka ga je molila da je ostavi na miru, a on ju je gurnuo na krevet i naredio: "Skidaj, bre, sve. 'Ajde, šta se foliraš." Ona je zgrabila svoj mobilni i pokušala da pozove oca, ali joj je oteo telefon. Onda je uzeo elektrošoker, prislonio joj na telo i opekao je strujom, a onda joj zapretio da će je unakaziti ako se bude opirala. Svukao joj je helanke i rekao: "Kako tako lepa devojčica, a dole neobrijana" - priča on.

Devojčica se sledila od straha, a manijak ju je golu odvukao u WC, uzeo brijač i obrijao joj genitalije.

- Potom ju je opet bacio na krevet i silovao. Prvo bez zaštite, a zatim i sa kondomom. Moja rođaka je plakala, batrgala se, ali nije imala snage da mu se odupre. Kada je monstrum završio sa iživljavanjem, samo je legao pored nje. Ona se brzo obukla i pobegla, ali od sramote nije nikom smela da ispriča šta joj se dogodilo - navodi on.

Sticajem okolnosti, iste večeri patrola policije sa opštine Čukarica upala je u njegov lokal i napravila raciju. Policajci su se popeli u apartman u potkrovlju, a onda uzeli telefon S. S. i pronašli mnoštvo slika i snimaka seksa sa devojčicama! Manijak je odmah uhapšen i policajci su počeli da kontaktiraju devojčice koje su se našle na snimcima.

Tako je obaveštena i porodica silovane devojčice. Ona je tad zaplakala i do detalja ispričala sve o jezivoj torturi u potkrovlju kafića.

S. S. se, inače, nije ni za trenutak pokajao što je iskorišćavao i zlostavljao nesrećne devojčice. U razgovoru sa policajcima je najpre bio bahat, cerio im se u lice, tvrdeći da mu ne mogu ništa i da su devojčice same htele seks s njim. Međutim, tek kad je shvatio da postoje čvrsti dokazi koji će ga poslati na robiju zbog ucena, razmene pedofilskih snimaka i silovanja, odlučio je da se brani ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

16.06.2018 04:34

Najstroža kazna za monstruma. Nema opraštnja, nemamalekazne.Dot jebilo.nasrani tipovi uništavaju mladimdevokamaživot. Gad, Da pčostoi mrtnakazna, toe višene bi onavljalo.menjhajte Kriviči zakoik.Nije mi jasno kako Prd.vučićdozvoljavaovakvestravi u Srbiji. jegovi saradici pčod hitno treba da izvrše izmene i dopune Zakona i odrede nastrože kazne sa ovakve pedovilčine.Da li je moguće da se se uSrbiji može kuiti pa i sloboda za ovakve poremećenetipčov?