SKANDAL! Sud oslobodio vozača sa Divčibara

Autor: Republika

Hronika

14.06.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je izgleda sve moguće, a zakoni, pravo, pravda po svemu sudeći izgubili su svako značenje! Naime, Sud u Valjevu doneo je skandaloznu odluku da oslobodi vozača Vladimira V. (43) koji je u utorak ujutru naleteo na kolonu đaka na Divčibarama i usmrtio Aleksu Dimitrova (10)! Kako saznaje Republika.rs, iako je posle saslušanja Tužilaštvo tražilo da se bahatom vozaču odredi pritvor, sud je doneo odluku koja se kosi sa zdravim razumom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsetimo, Srpski telegraf i portal Republika.rs već su pisali da o tome kako se dogodila nesreća na Divčibarama u kojoj je desetogodišnji Aleksa tragično nastradao, a njegova porodica zavijena u crno.

Kao što smo već objavili, Vladimir V. je u trenutku nesreće kucao poruke na svom mobilnom telefonu, a veštačenjem automobila utvrđeno je da na njemu ne postoji kvar i da kočnice nisu bile otkazale!

- Vladimir V. je nakon nesreće tvrdio da nije kriv i da su mu najverovatnije otkazale kočnice na tojoti, te da zato nikako nije mogao da zaustavi vozilo i izbegne đake! Automobil je odmah nakon udesa prevezen na vanredni tehnički pregled, a veštačenjem je utvrđeno da nikakav kvar nije imao i da je bio u ispravnom stanju - rekao je izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

U udesu je lakše povređeno još deset mališana, koji su zbrinuti na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Despina

14.06.2018 18:56

Covek je sigurno CLAN tamo gde treba i poznaje koga treba!!!