VOZIO IH U ŠKOLU, NUDIO NARGILU I ALKOHOL: Pedofil sa Ade je ovako podvodio maloletnice - a policiji se SMEJAO U LICE!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

13.06.2018

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub S. (57), gazda restorana "Kafe Brod 23", bahato se rugao inspektorima koji su ga priveli, jer je snimao maloletne konobarice tokom seksa, pa ih ucenjivao i podvodio. Zaćutao tek kad se suočio sa dokazima.

Jeziv prizor na Adi Ciganliji

Slavoljub S. (57), suvlasnik restorana "Kafe Brod 23" na Adi Ciganliji u Beogradu, podrugljivo se cerio policajcima koji su ga pre tri dana uhapsili jer je snimao maloletne konobarice tokom seksa, pa ih ucenjivao i podvodio! Bahati kafedžija je tvrdio da su devojčice same htele seks s njim i da mu policija ništa ne može!

Tek kad su mu inspektori pokazali da imaju sve snimke seksa i da je nekoliko devojčica spremno da potvrdi na sudu da ih je on ucenjivao i podvodio, manijak je zaćutao!

Izvor iz istrage kaže da je klupko oko Slavoljuba počelo da se odmotava nakon što ga je jedna devojčica prijavila da ju je seksualno zlostavljao i ucenjivao.

- Istragom je utvrđeno da je on u svom kafiću zapošljavao mahom devojčice uzrasta 13 do 16 godina, bez ikakve prijave. Najpre im je kupovao poklone, vozio ih u školu, nudio im nargilu i alkohol... Onda bi im predlagao da se popnu u potkrovlje kafića, gde je napravio mali apartman, i tražio je od njih da ga masiraju. One koje bi to odbile, Slavoljub bi ih otpustio ili bi ih psihički maltretirao, ali nekoliko devojčica je pristalo na seks. Da sve bude još strašnije, većina njih je i znala da ih Slavoljub snima za to vreme - kaže izvor Informera.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vlasnik kafića na Adi - pedofil

Manijak je čuvao sve te snimke, pokazivao ih je prijateljima, a onda je neke devojčice i ucenjivao. Pretio im je da će objaviti te snimke na društvenim mrežama ukoliko ne pristanu na seks s njegovim drugovima. Za te "usluge" je uzimao i novac od prijatelja.

- Kad je uhapšen, Slavoljub se podrugljivo smejao i tvrdio da mu policija ne može ništa jer su sve te devojčice pristale na seks s njim. Međutim, kad mu je predočeno da policija poseduje snimke seksa sa devojčicama i da je nekoliko njih spremno da svedoči protiv njega, odjednom se uozbiljio i ućutao je. Posle se i kod tužioca branio ćutanjem - navodi izvor Informera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading