DOBIO BATINE NI KRIV NI DUŽAN: Ovo je čovek kog su pretukli zbog blokade puteva

Autor: Informer, Republika

Hronika

11.06.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa nepoznatih batinaša pretukla je i opljačkala Božidara Milića (48) u Borči na raskrsnici ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića samo zato što se pobunio zbog blokade puteva.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Pretučeni Božidar Milić

On je oko sedam časova krenuo iz Borče, gde živi, u grad kako bi platio račune i uplatio neki novac na račun u banci. Međutim, zbog blokade puta bio je primoran da izađe iz autobusa u blizini raskrsnice ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića. 

Božidar Milić za Informer kaže da je, kada je prolazio pored ljudi koji su blokirali raskrsnicu, dobacio da se to ne radi tako i da bi bilo bolje da su blokirali pumpe.

- Najnormalnije sam to rekao. Niti sam se drao niti sam zvučao ogorčeno. Baš onako u prolazu. Međutim, jedan od njih je počeo da se dere za mnom. Vikao je da me zapamtio i da će mi jeb.ti mater - prepričava Milić šta se tačno desilo pre nego što je na njega nasrnulo nekoliko siledžija.

Udarali su ga više puta u glavu, a zatim su mu uzeli torbicu i udaljili se ka mestu blokade. Milić je krenuo za njima i ugledao je svoju torbicu kod jedne žene. Pošto mu je dala torbicu, čovek je video da je iz nje ukradeno 300 evra.

On je ceo slučaj prijavio policiji, a zatim je otišao u Urgentni centar da bi mu lekari utvrdili stepen povreda jer mu je od udaraca koje je zadobio jedno oko skroz zatvoreno, dok je drugo u podlivima, a po glavi ima modrice i čvoruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading