BRZA AKCIJA: Policijski pas OTKRIO DROGU na Batrovcima!

Autor: Tanjug

Hronika

11.06.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, uz pomoć carinskog službenog psa pronašli i zaplenili manju količinu različitih vrsta droga i rekvizita koji se koriste pri njihovoj prodaji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven 9. juna prilikom pregleda "poršea" čeških registarskih oznaka kojim su putovala trojica makedonskih državljana albanskog porekla.

Putnici su rekli da nemaju ništa da prijave, ali, posumnjavši u njihove reči, carinski službenici su odlučili da ih detaljno pregledaju, kao i njihov prtljag i automobil.

Prilikom pregleda carinicima je posao olakšao službeni pas, koji je svojom reakcijom nedvosmisleno ukazao na to da se u jednom od kofera nalaze narkotici.

Naime, iako je reč o manjim količinama, carinski pas kome je ovo prva "akcija" na terenu, uspeo je da detektuje drogu u koferu putnika koji je sedeo na zadnjem sedištu. 

Među njegovim ličnim stvarima se pored manjih količina kokaina, kristal meta, LSD-ja, nekoliko tableta ekstazija i marihuane zateklo i niz rekvizita koji se korite pri njihovoj prodaji, navodi se u saopštenju Uprave carina.

U prtljagu se tako našla i vagica za precizno merenje, merice, kao i testeri za proveru čistoće droge, ali i dozvoljeni iznos novca u evrima i češkim krunama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading