Otkriveno zašto je ozloglašeni Ždrokinac UBIJEN odmah posle likvidacije njegovog SINA JEDINCA!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje da li je ubistvo Dejana Stankovića Ždrokinca (71) povezano sa likvidacijom njegovog sina jedinca Vojina (41).

RepublikaFoto: facebook.com/Vojin Stankovic
Vojin Stanković

U istrazi se proverava detaljno kretanje, kao i kontakti ubijenog starijeg Stankovića, posebno oni posle likvidacije sina.

Svakodnevno je odlazio na groblje, jer Vojinu još nisu održali 40-dnevni pomen, tako da su ubica i osobe iz logistike veoma lako mogli da prate kretanje mete.

Veštače se i snimci nadzornih kamera okolnih lokala ne bi li se našao detalj koji može pomoći u utvrđivanju identiteta atentatora. Međutim, snimci za sada nisu doprineli rasvetljavanju ovog zločina, a nije nađeno ni oružje iz koga su ispaljeni smrtonosni hici. Ono što je za sada poznato je da je u Stankovića ubica ispalio pet metaka, kao i da ga je overio.

Posle zločina, egzekutor je krenuo peške, a zatim skrenuo u poprečnu ulicu, gde ga je, kako se veruje, čekao saučesnik i omogućio mu da se skloni sa mesta zločina, a možda i da napusti Kruševac.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Fotografija sa mesta kada je ubijen otac Dejan

- Interesantno je ko bi i zašto naručio ubistvo jednog starca, koliko god da je bio opasan kriminalac. Upravo zbog toga verujemo da je ta likvidacija povezana sa ubistvom sina. Iako je poznato ko je u Vojina ispalio smrtonosni hitac, pitanje je ko mu je pomogao da se skloni iz Kruševca i pobegne verovatno na sever Kosova i Metohije. Osumnjičeni za tu likvidaciju, Stefan Radulac sam nije mogao da to izvede i moguće je da mu je u tome pomogao neko ko je i sam imao koristi od smrti Vojina Stankovića, njegovog brisanja sa krimi-scene Kruševca i preuzimanje njegovih poslova - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa slučajem i podseća da je osumnjičeni Radulac prvo bio u sukobu sa Vojinovim starijim sinom, u koji se otac umešao.

Sagovornik ukazuje i na to da su poslednjih godina eliminisani skoro svi kruševački viđeniji kriminalci, da je Zoran Jotić Jotka (64), vođa kruševačkog klana, u zatvoru proveo 15 godina i da je nedavno izašao, ali da nema jačinu kao pre dve decenije.

- Jotkin najbliži saradnik Goran Petrović Peta je ubijen. Likvidirani su i Goran Obradović Suša, njegova desna ruka Dejan Steljić, zvani Deki Bosanac, koji su preuzeli većinu poslova posle hapšenja Jotkine grupe. Posle eliminacije Jotkinih saradnika i rivala, oni koji preuzimaju njihove pozicije verovatno da će uraditi sve da očiste one iz stare garde - konstatuje naš sagovornik i dodaje da nijedna od ovih likvidacija, osim Dejana Steljića koji je ubijen posle svađe vezano za ženu, nije rasvetljena.

Dejan Stanković i njegov brat blizanac Vojin smatrani su za početnike ozbiljnog kriminala u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading