UHAPŠEN LAŽNI POLICAJAC SA IBARSKE

Autor:

Hronika

07.06.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.T. (40) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

Foto: MUP Srbije
Čovek teška prevara

Osumnjičeni se tereti da je, upravljajući vozilom "audi Q7" sa svetlosnom signalizacijom plavo-crvene boje, takozvanim blinkerima, na auto-putu, Ibarskoj magistrali i drugim magistralnim putevima zaustavljao učesnike u saobraćaju.

Od njih je zatim, predstavljajući se kao policajac, uzimao novac za navodno izvršene prekršaje.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 pištolja, 9 pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pozivaju se građani koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji koju dostavljamo u prilogu, da se jave na broj telefona 011/279-74-65 ili lično u PU za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana 107.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading