DETALJI KRVAVOG PIRA U LEBANIMA: Nenad (34) uleteo u MUP s nožem i UBO POLICAJCA U GLAVU!

Autor: Republika

Hronika

06.06.2018

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Cvetković (34) iz Lebana, lečeni narkoman, uleteo je u dežurnu službu Policijske stanice u tom mestu i nožem povredio policajca Dragana Smiljkovića Tršu.

RepublikaFoto: Public
Ilustracija

Cvetković je ušao u kancelariju Dežurne službe u kojoj je radio Smiljković. Smiljković je bio sam, jer su njegove kolege bile na terenu. Cvetković mu je prišao, izvadio nož i rekao "moram nekog da ubijem" nakon čega je policajca dva puta ubo u slepoočnice. Iako povređen, policajac Smiljković je Cvetkovića savladao i oduzeo mu nož.

Nakon toga je pozvao kolege i Hitnu pomoć da mu pomognu.

U izjavi za Info centar jug, direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević je rekao da je Smiljković oko 19.15. primljen u Urgentni centar.

- Imao je posekotinu kod leve slepoočnice, hematom i otok kod levog oka. Na svu sreću povrede nisu bile opasne po život, može se reći da je imao dosta sreće. Povređenog policajca pregledali su neurolog, psihijatar i oftalmolog koji su ustanovili da nema težih povreda - kazao je dr Nebojša Dimitirjević za Blic.

Policajac je u ponedeljak pušten na kućno lečenje.

Osumnjičenom Cvetkoviću je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading