Zločin u Resavskoj dobio epilog: 20 PUTA IZBO OCA NOŽEM - Umesto zatvora na psihijatriju!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

06.06.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Ljumović (36) koji je zimus u porodičnom stanu ubio oca Branimira Ljumovića (79) u Resavskoj ulici proglašen je neuračunljivim, nakon obavljenog neuropsihijatrijskog veštačenja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Trenutak kada odvoze Radoša Ljubovića

Utvrđeno je da je u vreme izvršenja ubistva bio neuračunljiv.

Zbog toga je Više javno tužilaštvo umesto podizanja optužnice za ubistvo, sudu podnelo predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog lečenja i čuvanja u zdravastvenoj ustanovi, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Viši sud u Beogradu će ovom predlogu tužilaštva odlučivati na pretresu koji je zakazan za 26. jul. Radoš Ljumović je u pritvoru od februara.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kobno veče kada je nesrećni čovek ubijen

Njegov otac je svojevremeno bio dugogodišnji sekretar Udruženja za komunalne delatnosti i savetnik u Privrednoj komori Srbije. 

Mediji su juče preneli da je ubistvu prethodila svađa oca i sina oko novca. Takođe su preneli da je Ljumović mlađi ocu zadao 15-20 uboda nožem. 

Branimir Ljumović je inače bio dugogodišnji sekretar Udruženja za komunalne delatnosti i savetnik u Privrednoj komori Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading