EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE S MESTA UBISTVA PEVAČICE: Ovako je Zoran Jeleni razbio glavu!

Autor:

Hronika

04.06.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na slici do koje je "Srpski telegraf" došao vidi se koliko je napadač bio brutalan jer je glava Jelene Marjanović bukvalno bila smrskana i s otvorenim prelomima lobanje.

RepublikaFoto: Public

Šta se može videti na fotografijama koje do sada nisu objavljene? Kakve povrede na glavi Jelene Marjanović prikazuju ekskluzivne fotografije i šta takve povrede govore o samom činu ubistva?

Šta o novim saznanjima kaže Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja? Da li je pevačica povrede zadobila na mestu gde je telo pronađeno ili ne?

Koji to još detalji o tragovima krvi ukazuju na neke nedostatke i nedoslednosti optužnice?

Šta Šipka kaže o tvrdnji da je pevačica pokušala da izađe na suprotnu stranu kanala?

Pored toga, u Srpskom telegrafu možete pročitati i ko se sve od poznatih oprostio od Sinana Sakića i kako je raskrinkana banda perača novca Vuka Jeremića?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 5. maj, kao i na portalu Republika, a detalje o najnovijim dešavanjima u svetu poznatih možete saznati u poklon dodatku - magazinu Rijaliti

Foto: Republika
Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

04.06.2018 20:06

Hoće li se neko smilovati više i kazniti monstruma i njegovu monstruoznu familiju!Pravda za Jelenu,a sramota za državu!