ALBANCI MUČILI SRPSKU DECU NA KOSOVU! Vulin: Pokušavaju sve Srbe da proteraju!

Autor: Tanjug

Hronika

30.05.2018

20:24 >> 20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Starom Grackom, na Kosovu, večeras je, oko 20 sati, grupu srpske dece mlađeg uzrasta na seoskom igralištu napala grupa Albanaca, javlja prištinska RTK2, pozivajući se na svedočenja meštana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jeziv prizor na Kosovu

Kako se navodi, meštani su pokušali da odbrane decu i u opštem metežu koji je nastao povređeni su žena i šestomesečna beba srpske nacionalnosti.

Slučaj je prijavljen kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj a, kako RTK2 navodi, privedena je osoba srpske nacionalnosti.

Služba Hitne medicinske pomoći je odmah reagovala i povređenoj deci i ženi ukazana je prva pomoć.

Ministar Vulin: Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM

- U Starom Grackom gde su streljali srpske žeteoce Albanci sada napadaju šestomesečne bebe i hapse Srbe kada se usude da brane svoju decu. U mestu gde ubice šesnaestogodišnjeg srpskog žeteoca i njegovog oca nisu kažnjene sada pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe", izjavio je u Bukureštu gde boravi na poziv rumunskog kolege, ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući poslednji u nizu napada na Srbe na KiM. "Da li će i sada zatražiti da obe strane pokažu uzdržanost, da li šestomesečna beba treba da pokaže uzdržanost i da tiše plače dok tuku i nju i njenu majku. Šta treba da se desi da već jednom tvorci tzv. nezavisnosti KiM obuzdaju nasilje svog projekta. Pošto je medjunarodna zajednica ćutala na ubistva Srba, na pljačke i kamenovanja Srba, sada može da sluša plač srpske dece - rekao je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading