TUGA DO NEBA: Drugarice došle po Gordanu da idu na doručak, ali ona se NIJE POMERALA!

Autor: Republika

Hronika

30.05.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica Gordana V.(18) nađena je mrtva, u noći između ponedeljka i utorka, 28. i 29. maja, u sobi školskog doma „Dositej Obradović“ u Subotici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sahrana devojke sutra

Devojku su našle u sobi njene drugarice, sa kojima je boravila, a za desetak dana spremale su se da proslave i njen 18. rođendan, prenose beogradski mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima, došle su do njenog kreveta i pozvale je da se spremaju za doručak, a pošto nije odgovarala, došle su do kreveta i videle nepomično telo drugarice. Na žalost, devojci više nije bilo pomoći, a lekari su rekli da je preminula posle 23 sata.

Obavestile su rukovodstvo Doma, odmah je pozvana Hitna pomoć, a Više tužilaštvo je dalo nalog za obdukciju tela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti mlade devojke.

Direktor Doma "Dositej Obradović"  kaže da iz Tužilaštva još nisu dobili nikakvo obaveštenje, da nemaju konkretne informacije u vezi obdukcije, pa ne mogu ništa reći.

Gordana je rođena u Srpskom Krsturu, nedaleko od Kneževca, a drugarice koje su je našle u nepomičnu u sobi, bile su u šoku. One su znale da im je drugarica imala problema sa oboljenjem srca, ali nisu ni slutile da može da dođe do tako tragičnog završetka njenog života. Sahrana učenice je u četvrtak u 16 sati, u mestu rođenja.

Prema nezvaničnim saznanjima, Gordana je živela sa majkom i više braće i sestara, ali njen otac ne živi sa porodicom, pa se majka najviše brinula o deci.

U školi i Domu radi više vrlo stručnih vaspitača, koji se sada trude da zaštite decu još više od bilo kakvog stresa. Obrazovni standardi i uslovi života u Domu imaju vrlo visoke standarde, kažu nadležni u školi.

Devojčica je pohađala drugi razred Škole za slušno oštećena lica, a pri školi je i Dom učenika "Dositej Obradović".

- Na žalost naša učenica je preminula, znali smo da je pod terapijom, zbog srčane bolesti, ali obdukcija će biti urađena, da se utvrdi uzrok smrti - kažu iz školskog centra "Dositej Obradović".

Svi u školi su potreseni tragedijom, ali kažu da imaju obavezu da još više brinu, zbog drugih učenika u tom Centru, gde ima dosta zdravstveno osetljive dece.

Policija je takođe bila na licu mesta, nezvanično se tvrdi da nema sumnjivih okolnosti oko smrti devojke, a Viši tužilac je izdao nalog, da se uradi obdukcija tela učenice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading