ESKOBAR IZ NEGOTINA DOBIO TRI GODINE ROBIJE!

Autor: blic.rs

Hronika

29.05.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvostepenom presudom Višeg Suda u Negotinu Boban Manojlović (42), poznatiji kao Kobac, iz negotinskog sela Čubra, nepravosnažno je osuđen na tri godine zatvora zbog preprodaje marihuane.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Manojlović dobio tri godine zatvora

Više tužilaštvo u Negotinu je protiv Kopca podiglo dve optužnice. Po prvoj, Manojlović i komšija Miroslav Conić (57) bili su označeni kao vlasnici 35 kilograma sušene marihuane, koja je pronađena u kući Conića.

Takođe, Boban je, zajedno sa Dejanom Vujkovićem (33), iz negotinskog sela Plavna, doveden u vezu sa još 10 kilograma trave, koja je bila namenjena daljoj prodaji.

Početkom marta prošle godine policija je Manojlovića zaustavila na ulazu u Negotin i kod njega tada pronašla nešto više od 1,2 kilograma marihuane. Uhapšen je i Dejan Vujković, koji je imao ulogu "čistača" - svojim autom išao je ispred Kopca, da bi ga upozorio na eventualno prisustvo organa reda.

Policija je na imanju Vujkovića pronašla i dodatnih osam kilograma marihuane. Tužilaštvo, koje je za Manojlovića tražilo osam godina robije, najavilo je žalbu na prvostepenu presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading