ŽANIĆ LIKVIDIRAN IZ OSVETE: Prebio Radovca jer je prešao u "grobare"!

Autor:

Hronika

29.05.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Aleksu V. (25) i Dejana R. (22) iz Beograda zbog sumnje da su u četvrtak uveče na Čukaričkoj padini ubili Ognjena Žanića (26), navijača FK Rad i bodi-bilding instruktora. Kako Srpski telegraf saznaje, ubistvo je efikasno razrešeno uz pomoć svedoka, koji je video trenutak ubistva i ubice kako beže sa mesta zločina!

Foto: facebook.com/Stefan Stojanovic
Ognjen Žanić

Tri hica

Prema rečima našeg sagovornika bliskog istrazi, osumnjičeni su odvojeno uhapšeni u štek-stanovima u kojima su se skrivali nakon likvidacije, a ispituje se koji je od njih dvojice povukao oroz na revolveru i sa tri hica usmrtio Žanića.

- Momak koji se sasvim slučajno našao u parku i svojim očima gledao likvidaciju dobro je poznavao nastradalog Ognjena. On je odmah nakon ubistva otišao u policiju i inspektorima do detalja ispričao šta se desilo kobne noći u parku, kao i detalje o ranijim sukobima ovog mladića. Bilo je pitanje sata kada će osumnjičeni biti uhapšeni - kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, Aleksa V. i Žanić su odranije imali sukob, koji može da bude motiv ovog ubistva.

- Aleksa, Dejan i Ognjen su bili navijači Rada, živeli su u istom delu grada i zajedno su išli na fudbalske utakmice. Pre nekog vremena Aleksa je prešao da navija za Partizan - objašnjava naš sagovornik.

Aleksa, Dejan i Ognjen su bili navijači Rada, živeli su u istom delu grada i zajedno su išli na fudbalske utakmice

Žanić je tada, navodno, odlučio da mu namesti batine i pokaže mu kako prolaze oni koji izdaju svoje prijatelje i klub.

- Aleksa je tada prošao sa teškim telesnim povredama, nekoliko dana je ležao u bolnici i jedva se izvukao. Kada se u potpunosti oporavio, odlučio je da se osveti Žaniću za batine tako što će ga likvidirati - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Smrt u parku

Podsetimo, kobne večeri ubičin prijatelj je pozvao Žanića da se nađu na klupi u parku kako bi navodno raspravili nešto. Žanić je došao, a ubrzo su se pojavila dvojica mladića. Jedan od njih je potegao pištolj koji je nosio za pojasom i ispalio tri metka Žaniću u stomak. Teško ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je pored napora lekara nekoliko sati kasnije preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading