LJUBIŠA NUDI NAGRADU OD 500 EVRA, za ime ubice iz kombija smrti

Autor: Alo, Republika

Hronika

28.05.2018

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Vasiljević iz Batajnice nudi nagradu od 500 evra nalazaču vozača kombija, koji je na putu kod restorana "Salaš” na izlazu iz Batajnice brzinom većom od 100 kilometara na sat uleteo u njegovu traku i umalo pobio sve u njegovom automobilu, jer je preticao nasred opasne krivine!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač kamikaza je pobegao s mesta nesreće, dok su oni sleteli s puta, dvaput se prevrnuli i završili na krovu, a lekarska pomoć im je ukazana tek kada su vatrogasci isekli smrskani automobil.

Đuka Ivančević (55) iz Nove Pazove, koji je sedeo iza vozača, teško je povređen i još je u kritičnom stanju, Milenko Maksimović (68) iz Stare Pazove polomio je ruku, dok su Ljubiši Vasiljeviću (53) pukla dva rebra i probila mu plućnu maramicu, prenosi Alo.

Suvozač Milica Trivković (36) iz Nove Pazove i njen sugrađanin Ljubo Kljajić (49) prošli su, srećom, samo sa ogrebotinama.

Teška saobraćajka dogodila se 4. maja, oko šest ujutru, na ukletoj krivini kod restorana "Salaš” na izlazu iz Batajnice ka Novoj Pazovi, kada su Vasiljević i njegovi saputnici krenuli na posao.

Nepoznati vozač belog kombija je, vozeći iz Batajnice prema Novoj Pazovi, preticao na krivini, preko pune linije, brzinom većom od 100 kilometara na sat, prešao u suprotnu traku i poput kamikaze krenuo direktno ka Vasiljeviću, koji je ulazio u Batajnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

29.05.2018 10:49

Da sam ja video registraciju prijavio bih ga bez nadoknade