DVE OSOBE UHAPŠENE ZBOG UBISTVA NAVIJAČA!

Autor: Republika

Hronika

27.05.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.D. (22) i V.A. (25), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Foto: facebook.com/Stefan Stojanovic
Ognjen Žanić

Više desetina ljudi je saslušano, a dve osobe su zadržane u policijskom pritvoru posle ubistva navijača Rada i člana Srbske časti Ognjena Žanića (26).

On je likvidiran u četvrtak uveče na Čukarici sa više hitaca u leđa dok je nedaleko od zgrade u kojoj je živeo čekao poznanika.

- Sukob među navijačkim grupama je skoro potpuno isključen kao motiv ovog ubistva. Sve ukazuje na to da je sukob izbio oko nekog novca koji je nestao. U zločinu je najverovatnije učestvovalo više osoba. Jedna koja je pozvala Žanića i u koju on nije sumnjao i napadač, koji mu je prišao iza leđa i ispalio kobne hice. Zasad su dve osobe zadržane u pritvoru zbog sumnje da imaju veze sa ubistvom. Obe su bile bliske pokojniku. Nastavlja se rad na utvrđivanju motiva ovog napada - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Ognjen Žanić sahranjen je u subotu na Novom bežanijskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading