(EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA) Ovako tuku Kimijeve navijače

Autor:

Hronika

24.05.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tuči dve grupe navijača Partizana na naplatnoj rampi Nais koje su se sukobile u sredu na putu na utakmicu finala Kupa Srbije u Surdulici, deblji kraj izvukla je frakcija priklonjena Milošu Radisavljeviću Kimiju.

RepublikaFoto: Republika
Nemi posmatrač: Miloš Radisavljević Kimi (u crvenom krugu) gleda kako mu biju saborca

Motke i baklje

Kako Srpski telegraf saznaje, pripadnici navijačke grupe "Alkatraz" napravili su sačekušu Kimijevoj ekipi. Radisavljević je uspeo da se izvuče, ali ne i njegovi pajtosi Goran Veličković Goksi i Marko Isaković.

- Tri autobusa došla su iz Beograda i stala na naplatnoj rampi. Tu su čekali dvadesetak minuta da stigne konvoj automobila iz Beograda koji je dolazio u pratnji policije. Upravo tada nastao je haos. U tuči je učestvovalo čak oko 100 huligana, korišćene su i motke i baklje, a nekoliko desetina njih je povređeno. Uglavnom su to razbijene glave, nosevi i povrede po rukama i nogama - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Pretučeni Isaković ranije se sumnjičio za ubistvo pripadnika "Zabranjenih", ali je na sudu oslobođen

Na fotografiji do koje je naš list došao vidi se kako grupa navijača tuče Veličkovića, dok Radisavljević stoji sa strane sa Radetom Petrovićem.

- Kada su Kimi i ekipa naišli, pripadnici "Alkatraza" su nasrnuli na njih i tukli sve redom. Osim Veličkovića, pretučen je i Isaković, koji se ranije sumnjičio za ubistvo Ivana Perovića, člana suprotstavljene grupe "Zabranjeni", u oktobru 2011. na Novom Beogradu. Isaković se dugo posle toga skrivao na Kosovu i Metohiji, a na kraju je i oslobođen za to ubistvo - dodaje naš sagovornik.

Povređeni policajci

U tuči je povređen veliki broj navijača, ali i nekoliko policajaca koji su odbijali jednu grupu iza rampe, a drugu ispred rampe.

- Veći broj navijača naše ekipe zbrinule su na licu mesta i oni su odbili da budu prebačeni do Kliničkog centra. Do Kliničkog centra prebačeni su samo jedan policajac sa povredom noge i navijač sa povredom glave - kazali su u Hitnoj pomoći nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading