TEŠKE SAOBRAĆAJKE U BEOGRADU: Dve osobe preminule, 5 povređeno

Autor: Tanjug

Hronika

24.05.2018

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na autoputu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u 3.28 časova, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt muškarca (30).

On je najverovatnije velikom brzinom udario u mali kamion, u kojem se nalazio još jedan muškarac (30), koji je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Pored ekipe Hitne pomoći, na teren su izašli policija i vatrogasci.

Više osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.45 časova dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako se nezvanično saznaje, jedna devojka je stradala. 

U Beogradu se sinoć u 22.08 časova dogodila još jedna saobraćajna nesreća u ulici 20. oktobra na Zvezdari, u kojoj je pet osoba lakše povređeno.

Reč je o trojici muškaraca, od kojih su dvojica starosti od 21 godinu, a jedan 27 godina, i dve žene od 18 i 39 godina.

Svi su zadobili istegnuće vrata, te su prebačeni na VMA.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 91 put, od kojih 13 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljale osobe s bolom u grudima i astmatičari.

Hitna pomoć juče tokom dana intervenisala je 152 puta, od kojih 51 na javnom mestu, dodala je Macura.

Podsetimo, juče popodne došlo je do velike tuče zavađenih grakcija "grobara" na autoputu kod naplatne rampe "Nais". U tuči je učestvovalo čak oko 100 huligana, korišćene su i motke i baklje, a nekoliko desetina njih je povređeno. Opširnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading