ZADAVILA BIH MONSTRUMA GOLIM RUKAMA: Ispovest majke devojčice koju je napastvovao komšija

Autor: BILJANA KNEŽEVIĆ

Hronika

23.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Toliko jako je moju ćerku stegao za ruku kada ju je vukao u svoje dvorište da i danas ima podlive. Dete mi je na lekovima otkad je monstrum pokušao da je siluje. Strah joj se uvukao u kosti i ne sme da izađe čak ni u dvorište. Da sam mogla, u tom momentu bih ga zadavila svojim rukama, ali, na svu sreću, prošlo je bez većih posledica". Ovim rečima počinje ispovest za Srpski telegraf Snežana Đurđević, majka Z. Đ. (15), koja je samo pukom srećom uspela da se otrgne iz ruku manijaka Serafima Manasića (72).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Snežana Đurđević. majka devojčice

Bekstvo

Starac je svoju maloletnu komšinicu prekjuče sa ulice na silu uvukao u svoju kuću i počeo da je dodiruje po grudima i međunožju. Snežana kaže da ni sada nije svesna kako je njena ćerka uspela da pobegne iz kuće ovog pedofila i obrati se roditeljima, koji su pozvali policiju. Kako kaže, devojčicina smirenost i staloženost pomogli su joj da nadmudri manijaka. Šok je usledio tek kada se sve završilo.

Majka: Neka ovaj slučaj bude primer svoj deci da kažu roditeljima i za najmanji problem. Jedino tako ćemo moći da stanemo na kraj manijacima

- Nije burno reagovala, već je kroz razgovor pokušala da ga smiri, čak mu je u jednom momentu rekla: "Posle ćemo da nastavimo priču, samo da vidimo zečeve u dvorištu". I sad ne mogu da poverujem da se izvukla iz takve situacije. Imamo četvoro maloletne dece, četiri ćerke, ali je ona najsposobnija od svih. Srećna sam što je tako otresita i što je odmah došla, ispričala nam sve bez ikakvog straha i što je čitava priča na kraju imala srećan epilog - kaže Snežana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
KUĆA STRAVE I UŽASA....Serafim devojčicu oteo sa ulice

Ona dodaje da se dan pre incidenta Manasić popeo na betonsku ploču svoje kuće i posmatrao Z. Đ.

- Seo je na ploču i sat vremena gledao u prozor moje ćerke koja je bila u sobi i učila. U prvi mah nismo tome pridavali veliki značaj. Stariji je čovek u pitanju, pomislili smo se da se verovatno nešto zamislio. Ni na kraj pameti nam nije bilo da špijunira našu ćerku i da će je sutradan napasti - navodi Snežana.

Apel

Ona apeluje na roditelje da se posvete svojoj deci i paze na njih jer situacija nije nimalo bezazlena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
PRVI KOMŠIJA IM MANIJAK Kuća porodice Đurđević

- Serafim nam je prvi komšija i to je osoba od koje smo najmanje očekivali ovako nešto. Viđali smo ga gotovo svaki dan, javljali se, bio je krajnje fin i kulturan. Neka ovaj slučaj bude primer svoj deci i ohrabri ih kako treba da postupe ako se nađu u ovakvoj ili sličnoj situaciji. Neka ispričaju roditeljima i najmanji problem koji imaju. Jedino tako ćemo moći da stanemo na kraj pedofilima i manijacima - kaže očajna majka.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading