ODGURNUO DEVOJČICU (15) NA KREVET I POČEO DA JE DIRA PO GRUDIMA I NOGAMA: Jezivi detalji hapšenja pedofila (72) iz Ovče!

Autor:

Hronika

21.05.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Sarafina Manasića (72) zbog sumnje da je na silu uvukao u svoju kuću maloletnu Z. Đ. (15) i pokušao da je napastvuje, a potom ispalio hitac iz pištolja kada mu se otac devojčice pojavio na vratima!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Komšija iz pakla živi u kući preko puta devojčicine

Zaključao vrata

Ovaj slučaj se dogodio u nedelju oko 23.30 u Spartanskoj ulici u naselju Ovča. Devojčica je u poslednji čas uspela da se otrgne iz ruku manijaka i pobegne u svoje dvorište, gde je ocu Miodragu G. ispričala šta se dogodilo. Vuk S., momak sestre napastvovane devojčice, kaže za Srpski telegraf da je kobne večeri Z. Đ. bila u šetnji sa svojom simpatijom, a nakon što je krenula sama kući, Manasić ju je sačekao ispred kapije.

Devojčici rekao: "Ti treba da mi preneseš energiju, ti si jako lepo dete", a onda počeo da je dira po grudima i međunožju

- Zgrabio ju je za ruku i uvukao u dvorište, a potom i u kuću. Sve vreme je vikao: "Ajde sa mnom! Ajde sa mnom". Nakon toga je zaključao kapiju i ulazna vrata i pričao joj o "energiji" koju navodno ona poseduje. Potom joj je rekao: "Ti treba da mi preneseš energiju, ti si jako lepo i fino dete". Devojčicu je potom gurnuo na krevet, seo pored nje, otkopčao joj jaknu i počeo da je dira po grudima, međunožju i nogama! Poljubio ju je nekoliko puta u lice - priča Vuk S.

On dodaje da je devojčica u poslednji čas uspela da se otrgne i pobegne iz kuće pomahnitalog starca.

- Z. Đ. mu je rekla da želi da izađe napolje da pogleda zečeve koje Sarafin ima u dvorištu. U tom momentu je iskoristila njegovu nepažnju i uspela da istrči, otključa kapiju i pobegne kući - navodi Vuk S.

Kada je ispričala šta se dogodilo, otac, Vuk i njegov prijatelj Aleksandar J. otišli su do Manasićeve kapije i pozvali ga da razgovaraju o tome što se desilo.

- Kapija je bila zaključana, pa smo ga zvali da izađe napolje da vidimo o čemu se radi. On se najverovatnije uplašio i tada je ispalio jedan metak iz pištolja. Mi smo se vratili u dvorište i pozvali policiju - kaže Vuk S.

Opkolili ga

Policija i interventna su opkolili kuću ovog starca, a onda upali unutra i uhapsili ga.

- Prilikom hapšenja Sarafin je inspektorima rekao da neće da pođe sa njima, već da će on pozvati policiju. Policajac se na to našalio i Manasiću odgovorio da se ne brine, da je sve u redu i da snimaju film u kojem je on glavni glumac - kaže naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading