NE MARI ZA ZAKON: Bahati Sergej nakupio više od 30 prekršaja!

Autor:

Hronika

21.05.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati glumac Sergej Trifunović (46), rekorder u Srbiji po broju saobraćajnih prekršaja, nastavio je da krši propise. Naime, poznatog srpskog glumca u subotu je zaustavila saobraćajna policija dok je upravljao motorom! Tad je utvrđeno da je jednim potezom napravio čak dva prekršaja - vozio bez dozvole i bez kacige!

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej ne mari ni za građane!

Kako Srpski telegraf saznaje, Trifunović je u podugačkom dosijeu nakupio više od 30 saobraćajnih prekršaja, ali za većinu nije odgovarao.

- Policija je na Novom Beogradu zaustavila glumca koji je upravljao vespom. Vozio je bez kacige na glavi i bez dozvole za motor. On je i u julu prošle godine takođe zaustavljen dok je vozio motocikl. Ni tad nije imao dozvolu, a dvotočkaš mu je bio i neregistrovan - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, ovo, međutim, nisu sva "dela" bahatog glumca koji izbegava pravdu i zbog fiktivne adrese ne prima pozive suda.

Trifunović 15 puta prekoračio brzinu, prošao kroz crveno, pet puta vozio neregistrovan auto, nepropisno preticao

- Protiv Trifunovića su podnete prijave za sve i svašta. Dešavalo se da prođe kroz crveno svetlo na semaforu, skoro 15 puta je prekoračio dozvoljenu brzinu, a nekoliko puta je uhvaćen prilikom nepropisnog preticanja. On je čak pet, šest puta uhvaćen dok je upravljao vozilom kojem je istekla registracija - priča naš sagovornik.

Foto: Srpski telegraf
Seregej projurcao gradom

Prema njegovim rečima, većina postupaka koji se vode protiv glumca su zastareli jer na sve načine pokušava da izbegne sudske pozive, što mu zasad polazi za rukom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Sergej na motoru krši zakone

- Koliko daleko ide Trifunovićeva bahatost, govori i to što je i sredinom marta ove godine pao u centru Beograda dok je vozio automobil iako je imao izrečenu tromesečnu zabranu upravljanja vozilom, koja je bila na snazi od decembra 2017. - kaže naš izvor.

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su da stupe u kontakt sa Sergejem Trifunovićem, ali se on do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Predviđene kazne

20.000-40.000 dinara, šest bodova i tri meseca zabrane upravljanja vozilom - vožnja bez dozvole odgovarajuće kategorije
10.000 dinara - vožnja motocikla bez kacige
100.000-120.000 dinara, 14 bodova i zabrana upravljanja od osam meseci - vožnja sa izrečenom zabranom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading