STRAVIČNA NOĆ U GRADU: Udesi, oboren pešak i izboden muškarac

Autor: Tanjug

Hronika

20.05.2018

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac starosti oko 60 godina preminuo je noćas usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod isključenja za Bežanijsku kosu, a u tom udesu su još teško povređene četiri osobe i dve lakše, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Hitna pomoć

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila sinoć u 23.51 časova kada su se sudarili automobil i kombi, a na mesto udesa su išle četiri lekarske ekipe.

Teške, višestruke povrede u tom udesu su zadobila tri muškarca starosti 28, 30 i 38 godina i 30-godišnja žena, a lakše su povređene dve žene starosti oko 26 i 27 godina. Oni su svi odvezeni u Urgentni centar, a 60-godišnji muškarac je takođe dovezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali nije preživeo.

U 19.30 sinoć došlo je do udesa na uglu Ljutice Bogdana i Bulevara mira pri čemu je lakše povređen pešak starosti oko 36 godina, koji je prevezen u Urgentni centar. U Ulici Starine Novaka prekoputa tekstilne škole lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi je zadobio muškarac starosti oko 28 godina koji je, potom, prevezen u Urgentni centar.

Pešak starosti oko 49 godina takođe je lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Slaviji u 22.20, a prevezen je u Urgentni centar.

U Resavskoj ulici kod SKC-a, došlo je do udesa u kojem je lakše povređen motociklista starosti oko 35 godina koji je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 100 intervencija od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, kazala je Macura i dodala da su se takođe javljale alkoholisane osobe i istakla da je bilo i tuča.

Kako je rekla, kod Pobednika na Kalemegdanu je pozlilo navijaču i on je prevezen na VMA, a jedan muškarac je povređen tokom fudbalske utakmice i zbrinut je na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading