NE DUGUJEM SILIĆU PARE: Ispovest Bojana Radovanovića, vlasnika hotela "Prestiž"

Autor:

Hronika

15.05.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Radovanović, koji je u žižu javnosti došao kada se popeo na krov svog hotela "Prestiž" i pretio samoubistvom kako bi sprečio sudske izvršitelje da uđu, odgovara na optužbe biznismena Dragana Silića da ga je prevario.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bojan Radovanović

- Tačno je da sam pozajmio 300.000 evra od Silića 2011, ali sam vratio 525.000! Kamata je trebalo da bude 10 odsto godišnje. Silić me je kasnije pozvao da se vidimo. Na sastanku je bio i čovek koga nisam znao, a koji mi se predstavio kao Novak Buha. Kasnije sam saznao da je to brat Ljubiše Buhe Čumeta. Novak mi je rekao da su pozajmljene pare njegove, a da je kamata 10 odsto mesečno. Šta da radim, plaćao sam - kaže Radovanović.

Po njegovim rečima Silić je sa petnaestak momaka, od kojih su neki bili naoružani, nekoliko puta i upadao u hotel.

- Zauzeli su portirnicu i upali u moju kancelariju. U radnika hotelskog obezbeđenja uperili su pištolj. Terali su me da potpišem da na ime duga ustupam hotel. Pretili mi pištoljem. Ono što nisu znali je da su kamere sve snimile - objašnjava Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading