Evo šta je sa obezbeđenjem koje je UBILO NAVIJAČA U NANI!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nedeljka Grbovića (47), člana obezbeđenja kluba "Nana" zbog sumnje da je sredinom decembra prošle godine ubio Aleksandra Savkovića (27).

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Aleksandar Savković (desno)

Grboviću se, kako saznajemo, stavlja na teret krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Optužnicom su obuhvaćena još trojica njegovih kolega iz obezbeđenja, zbog učestvovanja u tuči.

Aleksandar Savković, koji je navodno bio navijač Rada, podsetimo, ubijen je ispred beogradskog kluba na Senjaku 17. decembra prošle godine rano ujutru. Savkovićev prijatelj, tada je teško ranjen. 

Optuženi Grbović nekoliko dana bio je u bekstvu, posle čega je uhapšen. On je, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju priznao da je ispalio hitac ali je tvrdio da nije nameravao da ubije navijača, kog je poznavao od ranije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading