NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU! Poginuli muškarac i dete!

Autor:

Hronika

10.05.2018

07:50 >> 07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru automobila marke "Seat" kojim je upravljao E.H. i zaustavljenog kombija, koji se dogodio jutros u 8.00 časova na auto-putu Niš-Beograd od zadobijenih povreda preminuo je vozač kombija i dete koje je u trenutku nesreće bilo u automobilu.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Iz policijske uprave Smedereva saopšteno je da je do nesreće došlo kod Starog sela, opština Velika Plana.

Saobraćajna nesreća se dogodila tako što se usled kvara na vozilu kombi zaustavio u zaustavnoj traci, a vozač izašao iz vozila da pogleda kvar.

U momentu kada se isti, u svojstvu pešaka, sagao da pogleda zadnji levi točak, na srednjoj saobraćajnoj traci, od nazad u njega i zaustavljeno vozilo udara automobilom E.H. iz Beograda.

Od siline udara na licu mesta je preminuo vozač kobija kao i dete iz automobila, koje je najverovatnije spavalo na zadnjem sedištu i nije bilo vezano, dok je suvozač zadobila teške telesne povrede, a vozač je najverovatnije, kao i suvozač koristi sigurnosni pojas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading