SIN VLASNIKA HOTELA PRETUKAO POLICAJCA! Inspektor u civilu napadnut na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

09.05.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Silić (27), sin Dragana Silića, vlasnika hotela "S klub" u Jakovu, tereti se da je brutalno pretukao policajca Sašu D. (50) i naneo mu prelom rebra i povrede glave.

 

Napad se dogodio 5. maja ove godine oko 22 sata nakon što je policajac prigovorio Siliću jer je tatinim poršeom kajen zamalo udario njega i njegovu majku na stazi za pešake i bicikliste u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu.
Rukom o prozor

- Saša D. se šetao s majkom kad je vozač poršea iznenada krenuo u rikverc. Policajac je burno reagovao i povikao: "Stani, hoćeš da nas pogaziš!" Vozač nije reagovao, pa je policajac iz revolta rukom lupio o prozor suvozača, gde je sedela Silićeva devojka - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kad je Silić shvatio da je prebijeni policajac, odmah je pobegao i skupoceni auto ostavio na stazi

Prema njegovim rečima, u tom trenutku iz poršea je izašao pobesneli Silić i bez reči nasrnuo na policajca i oborio ga na zemlju.

- Udarao ga je i šutirao po glavi, a Saša D. je na sve načine pokušavao da se odbrani. Teže posledice sprečio je konobar iz obližnjeg restorana koji je prebijenom policajcu pritrčao u pomoć i razdvojio Silića od Saše D. - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Saša D. je tad ustao i iz džepa izvadio službenu legitimaciju i pištolj kako bi se legitimisao i nasilniku stavio do znanja da je policajac.

- Kad je Silić shvatio koga je prebio, odmah je pobegao s lica mesta i skupoceni automobil ostavio na pešačkoj stazi - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Pregledan u bolnici

Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja je sanirala povrede Saši D.
- Policajac je upućen na preglede u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane teške povrede.

Zadobio je prelom rebra, kao i povrede glave i skočnog zgloba - priča naš sagovornik.
Porše Miloša Silića uklonjen je s mesta obračuna, a on će biti pozvan na saslušanje kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.

- Izjavu će dati i konobar koji je prekinuo tuču, nakon čega će biti doneta odluka da li će protiv Silća biti podneta prijava i za koje delo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nije nego

10.05.2018 08:15

Dosta više bahaćenja dece raynoraynih tajkuna i kriminalaca!!! Kad je to uradio policajcu, šta bi bio spreman da uradi običnim građanima? Verovatno misli da je to što je kum sa Limunom i Buhama dovoljno da može da radi šta hoće. I ne vidim zašto je policajac trebao odmah da pokaže značku? Znači, policajca ne bi tukao da je znao da je policajac, a ako nije policajac, onda - udri..